Commissie Samson

Wat moet je doen als je snel geld wilt lenen met een negatieve BKR registratie

Als u in het verleden fouten heeft gemaakt met betrekking tot uw krediet, zet u zich dan schrap voor de feiten over slechte kredietleningen. U moet eerst proberen te beoordelen hoe slecht uw krediet is voordat u op de paniekknop drukt. Heel vaak kunnen slechte kredietartikelen die op je kredietrapport verschijnen, worden aangevochten en soms worden verwijderd.

Bovendien kunnen fouten op uw kredietrapport een negatief effect hebben op uw kredietscore, waardoor u in de categorie van een hoog kredietrisico terechtkomt. Items die goed nieuws voor u zijn, maar niet verschijnen op uw kredietrapport (of op het ene of het andere dossier van de kredietrapportagebureaus over uw kredietgeschiedenis), kunnen u enkele waardevolle punten kosten. Ten slotte kan het aannemen van slecht advies van goedwillende familieleden of vrienden uw kredietscore verlagen, waardoor u een kandidaat bent voor slechte kredietleningen.

Laten we eerst het slechte nieuws even bespreken

Laten we eens kijken naar deze mogelijkheden om uw kredietwaardigheid één voor één te verbeteren. Maar laten we eerst de harde kern van de zaak uit de weg ruimen. Als u in het verleden slechte kredietproblemen hebt gehad en weet dat u een aantal verkeerde keuzes hebt gemaakt die u mogelijk in een faillissement of in beslag hebben genomen, zal het bijna onmogelijk zijn om uw situatie op korte termijn te repareren. Medische noodgevallen hebben ook onvermijdelijke gevolgen, maar geen van deze middelen betekent dat u niet in staat zult zijn om een geldschieter in laatste instantie te vinden.

Als u dit leest bent u waarschijnlijk op het punt waar u heeft besloten om uw spiraalvormige kredietverleden te keren, maar weet u zeker dat dit tijd zal kosten en u geld zal kosten. Slechte kredietverstrekkers zullen u gelijkstellen met een hoog risico en een hoge rente toewijzen aan welk type lening u ook zoekt om een deel van het risico dat u hun lening niet op tijd terugbetaalt te compenseren.

Vaak moet je veel extra betalen met negatieve krediet score

Laten we zeggen dat je op de markt bent voor een auto. U zult een flinke aanbetaling moeten doen op een slechte kredietwagenlening. Ik heb gehoord van aanbetalingseisen tot $3.000, maar dat is niet het enige probleem waar je mee te maken hebt. Uw rente op een slechte krediet autolening kan variëren van 19% aan de onderkant tot maar liefst 29% aan de bovenkant. Een tweedehands auto met een hoge kilometerstand kan u uiteindelijk $400,00 of meer per maand aan maandelijkse betalingen kosten.

Om de schade van deze hoge tarieven te minimaliseren, stel ik voor dat u begint met het bellen van verschillende kredietverstrekkers. Zij verkopen en financieren het product meestal ter plaatse. Als u er een kunt vinden waarvan de maximale rente in de lage jaren twintig ligt, kunt u misschien een aanzienlijk bedrag aan rentebetalingen besparen. U moet er wel voor zorgen dat ze uw betalingsgeschiedenis rapporteren aan de kredietbureaus, omdat dit zal helpen om uw kredietscore te verbeteren, op voorwaarde dat u op tijd betaalt.

Een persoonlijke lening is vaak duur

Slecht krediet persoonlijke leningen worden uitgegeven door een verscheidenheid aan bronnen. Ook hier ligt de nadruk op het in rekening brengen van een hoge rente om het risico van het in gebreke blijven op de lening te dekken. Payday leningen zijn een voorbeeld van persoonlijke leningen met een slecht krediet die enorm hoge rentevoeten dragen omdat ze berekend worden over een korte tijdspanne en ontworpen zijn om u naar het volgende loonstrookje te brengen.

Andere soorten persoonlijke leningen zijn onder andere leningen met eigen vermogen. Laten we zeggen dat je een huis of een ander goed hebt dat bijna of volledig afbetaald is. Lokale en regionale banken of huisspecialisten zullen u geld lenen met uw vermogen als onderpand. Hoewel een lening van die aard veiliger is voor de kredietinstelling, zal uw kredietverleden u dwingen om ergens rond de 21% te betalen, ondanks het gebruik van uw onderpand.