Commissie Samson

Hoe kun je nu extra veel korting ontvangen op jouw opstalverzekering in Amerika?

U kunt een online polis krijgen die u perfect dekt tegen een zeer laag tarief. Door een beetje tijd en moeite te investeren in online onderzoek kan vaak een goed premietarief worden bereikt. Laten we beginnen met het opsommen van de 5 beste manieren om online geld te besparen op woningverzekeringen.

Verhoog jouw eigen risico om korting te krijgen

Een aftrekbaar bedrag is het bedrag dat u bij het indienen van een claim op voorhand overeenkomt met de financiering als onderdeel van de regeling. Onder voorwaarde dat uw claim succesvol is, zal uw verzekeraar de rest van de betaling doen om uw claim in evenwicht te brengen; of een bedrag zoals wederzijds overeengekomen.

Schadeclaims kunnen alleen worden ingediend op basis van de voorwaarden van uw huiseigenaarspolis. Misschien stelt u een vraag als ‘Wat is het effect van het verhogen van mijn eigen risico? Het verhogen van uw eigen risico geeft u de mogelijkheid om veel geld te besparen op de premies. Zo kunt u bijvoorbeeld $20 of meer besparen als u een eigen risico heeft dat een bedrag is van bijvoorbeeld $2.000 of meer.

Vergeet ook niet dat in gebieden als Florida, en sommige delen van Louisiana, u misschien gevraagd wordt om verschillende aftrekposten te hebben voor verschillende vormen van schade. Zoals schade door storm als gevolg van orkanen.

Enorme kortingen worden vaak aangeboden door verzekeraars; dit is te wijten aan het feit dat klanten met een hoog eigen risico zelden een claim indienen. Ongeacht de grootte van het eigen risico dat u kiest, probeer dat bedrag veilig te houden. Als u ooit een claim moet indienen, is uw geld altijd beschikbaar voor een reparatie of vervanging.

Zorg voor bundelkorting

Er zijn veel verzekeringsmaatschappijen en het merendeel van die maatschappijen houdt zich bezig met de verkoop van zowel auto- als woningverzekeringen. Omdat ze betrokken willen zijn bij het zakendoen met u, bieden ze kortingen aan als u uw huiseigenaar en voertuigdekking samen met hen bundelt. Wanneer u dit doet, krijgt u niet alleen goede kortingen, maar bespaart u zich ook de stress van het betalen van twee aparte rekeningen.

Veiligheidsapparaten thuis zoals camera’s

U kunt tegen relatief weinig kosten beveiligingsapparatuur in uw huis laten installeren. Dit is zeer belangrijk omdat u zo uw huis kunt beschermen en uw verzekeringspremies laag kunt houden. Dit kan worden bereikt door enkele honderden dollars te besteden aan kleine verbeteringen en door dit te doen kunt u speciale verzekeringskorting krijgen. De apparaten van de huisveiligheid omvatten het installeren van een sprinklersysteem, brand- en inbraakalarmsystemen en geüpgrade nachtschieters op uw deuren en ramen.

Home security monitoring pakketten die uw beveiligingssystemen verbinden met de politie en brandweer zullen u extra korting op de verzekeringsdekking opleveren. Dit is misschien iets duurder om te doen, maar u zult gemoedsrust hebben als u er zeker van bent dat uw huis adequaat en vakkundig wordt bewaakt. Tegelijkertijd verdient u een prijsvoordeel op uw huisverzekering.